bullandbear.blogg.se

Tillsammans mot ett berikande och rikare liv.

Funderar på ny sportbil till våren.

Publicerad 2016-02-19 18:47:11 i Allmänt,

Eller snarare en till, har fastnat totalt för Alfas nya lilla racer. Alfa 4c. Kolfiber överallt, låg, bred, gött ljud. Dessutom är det en riktig racer. Lättad till max på alla vis, dörrhandtagen liknar mer en modern version av de snören som satt i hardcore bilen Ferrari F40. Allt är racing, inte ens någon servostyrning, man anser att det inte behövs i en bil som väger under 1ton. Opraktisk och allt sådant som gör att man vill ha den ännu mer. Sedan är det ju designen!




Har för övrigt ökat i ABG Sundal Collier och Hormel foods efter rapporterna. ABG, behåller utdelningen och har ett återköpsprogram. Sedan råkade jag köpa mer kinnevik, Estee Lauder, 3D System corp, Nike, Ocean yield, Wells Fargo, Electronic Art. Men det var misstag:-) 

Hittills denna månad har utdelning från Elous wind, Hormel foods, Master card, Realty income och Nortwest healtcare tickat in på kontot. 

Kommentarer

Postat av: Fairyland surprises

Publicerad 2016-02-19 20:46:38

Snygg, men det finns snyggare... :P

Svar: Jo. Men den har jag redan😊 vilken är din favorit?
David

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

David

Hej är en man som investerat i värdepapper i över 19 år. Delar med mig av innehav, tips och idéer. Gillar även sportbilar så blir lite sådant med.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela