bullandbear.blogg.se

Tillsammans mot ett berikande och rikare liv.

Mer defensiva aktier och racerbilen påställd

Publicerad 2016-03-24 12:10:13 i Allmänt,

Både USA, Sverige och Tysklands börsindex har gått bra i några veckor nu. Men tycker att det börjar bli svagare igen. Många av indexen har nu också slagit i motstånd uppåt. Terrordåd och brexit osv gör att jag kommer lägga mig mer defensivt med det nya kapitalet som kommer in denna månaden iaf. Sedan får vi se hur utvecklingen blir. Våren brukar vara bra och sedan en svagare sommar. Så ev blir det defensivt ett tag framöver nu. 

Defensivt för mig är AT&T, Tele2, Ratos, Meda i nuvarande position med budpremien, reitbolag som boston pizza, Northwest healtcare, osv så man får månadsvis utdelning till kassan. En utdelning som jag kan återinvestera i bolag med högre belåningsvärde. Kollar även lite på insiderköp. Där ligger både telia och tele2 bra till. Skrivit om det i tidigare inlägg. SCA och nu har äntligen Anders Borg gjort sitt lovade köp i kinnevik. Vet inte om jag ökar i kinnevik denna månaden dock. Kollar även på bolag som fått köpanalyser på sig. De tenderar att gå lite bättre några dagar. 

April är min bästa utdelningsmånad för övrigt så kassan kommer fyllas på rejält. 

Ställde på racern för ett tag sedan också. Nya däck igår och den känns som en dröm. Dyrt vart det och den behöver in på service med💩. Men det är värt det. Vilken bil det är och livsglädje den ger till mig. Alla som ger tummen upp när man kör och vill lyssna på ljudet osv.  Den gör även omgivningen glad och min älskling med😊 Hon fick farbror blå bakom sig igår. Efter att ha kört ikapp dem rätt fort när de redan låg 10km/h över. De gick ut i väggrenen så vi fick köra om. Sedan la de sig bakom i några kilometer. Men de ville nog bara lyssna på ljudet. Har haft besök av ljudälskande poliser förr:-)






Om

Min profilbild

David

Hej är en man som investerat i värdepapper i över 19 år. Delar med mig av innehav, tips och idéer. Gillar även sportbilar så blir lite sådant med.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela